Slideshow Bootstrap by WOWSlider.com v4.7m

 

21 de desembre de 2014

Homenatge als voluntaris de Protecció Civil a l'acte Institucional del Dia del Voluntariat celebrat a La llagosta, organitzat per la Coordinadora de Protecció Civil del Vallès amb la presència de la sra. M Carmen Porro alcaldessa accidental i el sr. Josep Pubill tècnic de Protecció Civil

 

29 de novembre de 2014

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac realitzen formació d'assistència sanitària i DEA a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

   
08 de novembre de 2014

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac realitzen pràctiques d'extintor a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

   
01 de novembre de 2014

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac col·laborant amb Bombers en un conat d'incendi a Can Rocamora.

   
12 d'octubre de 2014

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac preventiu Cursa de Barcelona.

   
11 d'octubre de 2014

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac al curs de formació per a voluntaris i voluntàries a l'ISPC.

   
28 de setembre de 2014

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac col·laboren amb Mossos d'Esquadra i Policia Local en un accident a la C-17.

   
30 de novembre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac col·laboren amb Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat en un accident de trànsit a la carretera de La Roca km 10. La carretera va estar tallada un parell d'hores i el conductor va resultar il·lès. Al lloc van arribar també una ambulància del SEM i Protecció Civil Sant Fost.

27 d'octubre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el control i seguretat de Sant Fost Trail. En aquest servei també amb participat efectius d'altres Associacions de Protecció Civil, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Sanitaris.

20 d'octubre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el control i seguretat de la Cursa DIR dels Mossos d'Esquadra celebrada al municipi de Sant Cugat del Vallès.

29 de setembre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el Control i seguretat a la Caminada Popular organitzada pel CEAV.

 

22 de setembre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el Control i seguretat juntament amb Policia Local i Mossos d'Esquadra a la LXXX Festa del pedal que passa pel municipi fent una parada al Pavelló Miquel Poblet.

21 de setembre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el Control i seguretat juntament amb Policia Local a dos Correfocs pels carrers de Terra Nostra.

21 de setembre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el Control i seguretat de la Festa del Fanalet a l'estació de Terra Nostra.

14 de setembre de 2013

Efectius de Protecció Civil de Montcada i Reixac participen en el Control i seguretat de la Triatló de Tossa de Mar juntament amb Policia Local de Tossa de Mar, Mossos d'Esquadra i altres efectius de Protecció Civil d'altres municipis.

11 de setembre de 2013

Acte de presència a l'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional. Per motius de pluja es celebra a l'auditori municipal, sense novetats.

07 de setembre de 2013

Es col·labora amb Policia Local en diverses actuacions per inundacions en el municipi.

A la imatge el pont davant del col·legi Mitja Costa i Antoni Pujades.

06 de setembre 2013

Control i seguretat a la Midnight Trail celebrada a Barcelona a peu del Tibidabo. Es col·labora amb Guàrdia Urbana de Barcelona i altres Associacions de Protecció Civil.

30 d'agost 2013

S'acompanya a la I Marxa per la Educació Pública pel municipi de Montcada des de Ripollet fins a la carretera de La Roca.

15 d'agost 2013

A les 19:30 hores hem rebut l'avís d'un conat d'incendi forestal a la carretera de la Vallensana 7,4. A l'arribada i juntament amb l'ADF la Serralada s'ha procedit a l'extinció del conat produït per les restes d'una barbacoa mal apagada a Llars Ranquines (Projecte Home).

Al lloc s'han desplaçat Policia Local de Montcada i Reixac, Mossos d'Esquadra, Agents Rural i Bombers.

FOTOS

06 de juliol 2013

A les 14:55 hores hem rebut l'avís d'una columna de fum a la carretera del Cementiri de Collserola, era un autobus de la línia 102 que estava cremant. El foc ha afectat també a uns 200 metres de zona forestal.